dinsdag 23 mei 2017

Laatste training zit erop, Ajax klaar voor de finale

STOCKHOLM Voor Ajax zit de voorbereiding erop. Woensdagavond is de finale van de Europa League tegen Manchester United. Dinsdagavond werkten de Amsterdammers hun laatste training af in het stadion waar gespeeld zal worden: de Friends Arena in Solna.

Voorafgaand aan de training gaven trainer Peter Bosz en de Ajacieden Davy Klaassen en Lasse Schöne nog een persconferentie voor de massaal aanwezige media. Bosz opende door zijn medeleven te betuigen vanwege de aanslag in Manchester een dag eerder.

Lees ook: 'Europa League-finale in Stockholm heeft glans verloren'

Daarna ging het al snel over voetbal. Over de botsing van de aanvallende speelstijl van Ajax met de verdedigende tactiek van José Mourinho. "Dat is wel romantisch, ja", glimlachte Bosz. En dat de coach van Manchester United Ajax als favoriet noemde voor de zege deed Klaassen niets. "Het is niet dat als je favoriet bent de wedstrijd met een 1-0 voorsprong begint. Ik zeg de underdog."

 

 



from NH - nieuws http://www.nhnieuws.nl/nieuws/206626/Laatste%20training%20zit%20erop,%20Ajax%20klaar%20voor%20de%20finale