dinsdag 21 februari 2017

Noord-Holland zoekt massaal naar PVV en vluchtelingen op Google

NOORD-HOLLAND De meeste gezochte politieke partij in de zoekbalk van Google in Noord-Holland is de Partij voor de Vrijheid. De vraag die hierbij het afgelopen jaar het meest gesteld wordt is: waar staat de PVV voor? Dat blijkt uit cijfers van Google.

Vanaf vandaag wordt op een specialpagina van Google een overzicht gegeven wat de meeste gezochte politieke suggesties zijn in Nederland. Na de PVV is de Partij voor de Arbeid (PvdA) de meest gezochte politieke partij in Noord-Holland. 

Leeftijd
Geert Wilders, leider van de PVV, is daarbij ook gelijk de meest gezochte politicus. De meest gestelde vraag die mensen hierbij stellen is echter niet politiek gerelateerd. Mensen willen namelijk vooral weten hoe oud hij is.

De meest gezochte politieke kwestie, is de vluchtelingenstroom en de discussie rondom immigratie. Noord-Holland was daarbij vooral benieuwd hoeveel vluchtelingen er in Nederland eigenlijk zijn. Ook wilde ze graag weten waar ze vandaan kwamen. 



from NH - nieuws http://www.nhnieuws.nl/nieuws/200785/Noord-Holland%20zoekt%20massaal%20naar%20PVV%20en%20vluchtelingen%20op%20Google%20