vrijdag 29 juni 2018

Radio Einstein aflevering 13: bijzondere hobby's en verzamelingen

UTRECHT - Vanmiddag is de dertiende aflevering van Radio Einstein te beluisteren. Het programma wordt opgenomen in een tijdelijke opvanglocatie voor asielzoekers in Overvecht.

De aflevering van deze week gaat over bijzondere hobby's en verzamelingen. Radio Einstein praat met de bewoners over wat ze in hun vrije tijd doen. Zo verzamelt Sabawon mooie zinnen uit boeken die in een schriftje overschrijft en vertelt Muhammed over zijn eerste bokswedstrijd toen hij nog in Libië woonde.

Radio Einstein maakt in totaal dertig korte afleveringen. Elke week kun je naar luisteren naar de bewoners van het asielzoekerscentrum. Luister naar hun bijzondere verhalen over thuis, muziek uit verre oorden en alledaagse kletspraatjes.
De uitzendingen zijn elke vrijdagmiddag om 16.00 uur te beluisteren via de website van Radio Einstein, YouTube, soundcloud en jouw favoriete podcast app.

Radio Einstein is een initiatief van Stut Theater, Theatergroep Vreemde Vis en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Utrecht, Plan Einstein en RTV Utrecht.



from RTV Utrecht http://rtvu.nl/n/1788133/