dinsdag 31 juli 2018

Houtenaar Loukili vertrekt naar Marokkaanse ploeg

HOUTEN/UTRECHT - Houtenaar Abderrahim Loukili is komend seizoen te bewonderen in de hoogste competitie van Marokko. De aanvaller maakt de overstap van FC Lienden naar Chabab Rif Al Hoceima.

Loukili, die in het verleden uitkwam voor Hercules en IJsselmeervogels, vroeg FC Lienden om zijn contract te laten ontbinden voor dit avontuur. De ploeg uit de tweede divisie heeft dit verzoek ingewilligd. Chabab Rif Al Hoceima eindigde vorig seizoen in de Botola Maroc Telecom op de dertiende plaats.

[Quote:FC Lienden|De kans op een buitenlands avontuur wordt de creatieve speler niet onthouden]

FC Lienden laat op hun website weten dat ze de sportieve ambities van de voetbalavonturier niet doorkruisen. "De kans op een buitenlands avontuur wordt de creatieve speler niet onthouden. In goed overleg is besloten de lopende overeenkomst voortijdig te beëindigen waardoor Abderrahim Loukili, wiens droom altijd is geweest profvoetballer te worden, in staat is deze stap te maken."

BEKENDEN
Bij de Marokkaanse club is Mounir el Hamdaoui sinds vorige week de technisch directeur. De voormalig voetballer van onder andere Ajax, FC Twente en AZ liet vorige week weten per direct te stoppen als profvoetballer. De kersverse technisch directeur is in Marokko gelijk daadkrachtig. Zo versterkte hij zich deze week ook al met: Mawouna Amevor (voorheen Go Ahead Eagles en FC Dordrecht), Rafik El Hamdi (voorheen FC Volendam) en Guy Ramos (voorheen FC Dordrecht, RKC Waalwijk en Roda JC)



[Tweet:https://twitter.com/FCLienden/status/1024150189546893312]

from RTV Utrecht http://rtvu.nl/s/1802971/